Havets frukter med vårløk

Havets frukter med vårløk

Servings

8

Ingredienser
3 plater ferdig butterdeig
2 begre crème fraîche
3-4 vårløk eller 1 stor purre
ca 1 kg ferske reker
2 pakker «tiger-reker»
(reker i hvitløk/soyasaus), kan sløyfes
12 ferske krabbeklør
12 friske asparges
1 pakke cherrytomater
1 bunt gressløk
saft av 2 sitroner

Fremgangsmеte

Del hver butterdeigsplate i 4 trekanter og stek som anvist på pakken. Avkjøl «kuvertbrødene» på rist. Rens og skyll vårløken, skjær den i tynne ringer og kok i lettsaltet vann 2-3 minutter. La det renne av seg i et dørslag.

Avkjøl vårløken helt og bland den med crème fraîche. Rens rekene og bland dem med tiger-rekene. Knekk krabbeklørne og rens ut så hele biter krabbekjøtt som mulig. Rens aspargesen og kok den mør i 3-4 minutter i lettsaltet vann. Anrett hver tallerken slik:

Legg på 1 stor skje vårløk-dressing, reker i en gruppe, krabbekjøtt på toppen av rekene. Legg aspargesen «tvers over» retten og pynt med cherrytomater og tre gressløkstrå per tallerken. Drypp litt sitronsaft over reker og krabbe. Butterdeigstrekanten legges på siden. Forretten kan settes på hver kuvert like før gjestene går til bords.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite