Servings
4Ingredienser
ca. 800 g svinefilet
MARINADE:
4 ss olivenolje
2 ss sitronsaft
1 1/2 dl hvitvin
2 grovknuste pepperkorn
2 ss finhakket persille
1 ts sterk sennep
2 ts soyasaus
Fremgangsmеte
Bland sammen ingrediensene til marinaden. La det stå et par timer før kjøttet legges i.
Det er enkelt å ha marinade og kjøtt i en
kraftig plastpose og knytte godt igjen.
I ROMTEMPERATUR:
Kjøttet marineres f.eks. fra morgenen
(før du går på jobb) til det skal spises om kvelden/ettermiddagen.
I KJØLESKAP:
Kjøttet bør ligge minst et døgn i marinaden.
Vær klar over at kjøttet virker blassere
etter marinering. Tørk godt av kjøttet før det
legges på varm grill. Først ca. 4 minutter på hver side på rist nær varmen, så flyttes risten opp og fileten får 3-4 minutter på hver side. Salt kjøttet og la det hvile noen minutter før du skjærer i det.
Serveres med rykvarm pasta, grønn salat og rømmedressing.
No Comments