Servings
8Ingredienser
2 kg entrecôte
1 1/2 ts salt
1 ts pepper
Fremgangsmеte
1. Gni entrecôten inn med salt og pepper.
2. Grill kjøttet på sterk varme ca.4-5 minutter på hver side.
3. Etterstek på middels varme til den har oppnådd ønsket temperatur. Grilltiden er avhengig av hvor godt man ønsker kjøttet stekt. Kjøttet er rosa ved 65° C. Ved 70° C er det grått.
4. Legg gjerne hele entrecôten på en fjel og la gjestene selv skjære seg skiver.
Denne retten krever godt tilbehør og da har vi følgende forslag:
Hvitvin- og smørdampede vårgrønnsaker og ovnsbakte potetbåter.
Tips:
Når du griller store stykker, kan det være godt å ha en liten grillsnacks å by på først. Dette bør være gjort klart på forhånd slik at det legges på grillen i det gjestene kommer. Grillsnacks kan være svisker med baconskive rundt. Små pølsebiter med bacon rundt. Paprika og ananasbiter på pinner.
No Comments