Servings
4Ingredienser
800 gr indrefilet
Smørstekte mandelpoteter:
12 stk Mandel poteter
smør og krydder
Rødvinsfløtesaus:
1 fl rødvin
2 løk
1 hvitløk
kraft/buljong
Salt, pepper, timian
1 box fløte
2 pk usaltet smør
Sauterte grønnsaker:
Her tar vi de grønnsaker vi har
Eks gulrot blomkål brokkoli kålrabi etc
Fremgangsmеte
1. Renskjærskjær indrefileten
2. Svi av i panne, krydre med salt og pepper og stek i stekovn på 120 gr
(kjernetemp 57 gr)
Smørstekte mandelpoteter:
1. Vask og kok potetene nesten ferdig
2. Del potetene i båter.
3. Stek i panne med olje og krydre med timian og grillkrydder
4. Legg på brett og stek videre i stekeovn på 180 gr.
Rødvinsfløtesaus:
1. skrell og kutt løk, hvitløk i terninger små, små
2. ha i kaserolle og hell over rødvin
3. kok til halvparten
4. tilsett litt oksekraft/buljong
5. smak til med salt pepper og timian
6. ha på litt fløte og jevn på med smør.
Sauterte grønnsaker:
1. grønnsakene forvelles i kokende vann med salt i
2. smør smeltes i stor panne eller kjele
3. det er viktig med god varme.
4. Grønnsakene has oppi og krydres med salt og pepper
5. Rist godt og server
No Comments