Helstekt Indrefilet

Helstekt Indrefilet

Servings

4

Ingredienser
800 gr indrefilet

Smørstekte mandelpoteter:
12 stk Mandel poteter
smør og krydder

Rødvinsfløtesaus:
1 fl rødvin
2 løk
1 hvitløk
kraft/buljong
Salt, pepper, timian
1 box fløte
2 pk usaltet smør

Sauterte grønnsaker:
Her tar vi de grønnsaker vi har
Eks gulrot blomkål brokkoli kålrabi etc

Fremgangsmеte
1. Renskjærskjær indrefileten
2. Svi av i panne, krydre med salt og pepper og stek i stekovn på 120 gr
(kjernetemp 57 gr)

Smørstekte mandelpoteter:
1. Vask og kok potetene nesten ferdig
2. Del potetene i båter.
3. Stek i panne med olje og krydre med timian og grillkrydder
4. Legg på brett og stek videre i stekeovn på 180 gr.

Rødvinsfløtesaus:
1. skrell og kutt løk, hvitløk i terninger små, små
2. ha i kaserolle og hell over rødvin
3. kok til halvparten
4. tilsett litt oksekraft/buljong
5. smak til med salt pepper og timian
6. ha på litt fløte og jevn på med smør.

Sauterte grønnsaker:
1. grønnsakene forvelles i kokende vann med salt i
2. smør smeltes i stor panne eller kjele
3. det er viktig med god varme.
4. Grønnsakene has oppi og krydres med salt og pepper
5. Rist godt og server

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite