Helstekt indrefilét med mandarinsaus

Helstekt indrefilét med mandarinsaus

Servings

4

Ingredienser
600-800g Svin Indrefilet
1 pose slottspoteter, glaseres
1 dl sukker
50 g smør
400 g grønn asparges, eller andre grønnsaker
1 pose rødvinsaus
1 boks mandarinbåter
1/2 dl lake fra mandarinboksen
Smør til steking
Salt og pepper

Fremgangsmеte
Indrefileten krydres og rundstekes i 4-8 minutter ved middels varme. Legg lokk på pannen og etterstek kjøttet i 3 minutter. La kjøttet hvile i 5 minutter før servering.

Potetene brunes i en stor, varm panne med smør. Pass på at smøret ikke blir brent. Etter ca. 8 minutter strøs sukkeret over potetene og rør forsiktig til de er blitt karamellisert.

Sausen lages etter anvisning på pakken, men erstatt en 1/2 dl vann med en 1/2 dl saft fra mandarinboksen. Grønnsakerne kokes møre.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply