Hokkaido-pai

Hokkaido-pai

Servings

4

Ingredienser
1 porsjon paideig (slå opp i en alminnelig kokebok)
250 g hokkaidomos
2 egg
75 g fullrør- eller rårørsukker
1 dl rømme
1 ts kanel
½ ts muskatnøtt
¼ ts malt nellik
1 ss snittet ingefær (hvis du bruker fersk ingefær, ta ½ ss)
salt

Fremgangsmеte
Først lager du paideig og hokkaidomos etter oppskriftene. Fordel paideigen i en paiform og stek denne paibunnen på 200° C i 10 minutter. Pisk eggehvitene stive. Bland alle andre ingrediensene i hokkaidomosen og varm den opp i 10 minutter. Vend eggehvitene forsiktig i blandingen. Ha det hele oppi paiformen. Stek paien i ovnen ved 200° C i 30-40 minutter

Kilde: Helios

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite