Honningglasert kyllingfilet med crossover-salat

Honningglasert kyllingfilet med crossover-salat

Servings

4

Ingredienser
Crossoversalat:
200 g pasta, gjerne sløyfer
2-3 appelsiner
1 grønn paprika
2 vårløk eller ½ purre
100 g pecannøtter (evt. valnøtter eller peanøtter

Karridressing:
100 g majones
1 beger naturell yoghurt
1 ts karri

Fremgangsmеte
Mat med betegnelsen «crossover» kombinerer ingredienser fra flere verdensdeler.I salaten her kombineres pasta (Italia) og appelsiner (Middelhavslandene) med karri (Asia) og pecannøtter (USA).

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Slå av vannet og avkjøl. Skjær bort topp og bunn på appelsinene og skjær bort skall og alt det hvite. Hold hver appelsin i hånden. Skjær ut hinnefrie båter ved å skjære på «innsiden» av hinnene på hver båt. Del appelsinbåter og paprika i biter. Finsnitt vårløken på skrå. Bland alt sammen. Dryss nøttene over. Lag dressingen og server den i en skål ved siden av.

Grill kyllingfiletene ca. 3 minutter på hver side. Server dem nygrillet med crossoversalat og dressing.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite