Horn med Meksikansk Smak

Horn med Meksikansk Smak

Servings

8

Ingredienser
24 horn

50 g meierismør
5 dl melk
50 g gjær
1 ts salt
Ca 750 g hvetemel
250g (2 beger a 125g) kremost med tex-mex krydder eller kremost naturell smakt til med chilisaus

Eggpensling
Dryss av chilikrydder eller valmuefrø

I stekeovnen: 225 grader C, ca. 15 minutter

Fremgangsmеte
Smelt smøret og hell i melken. Løs gjæren opp i den lunkne væsken. Rør i salt og hvetemel til deigen er smidig og passe fast. La deigen heve til dobbel størrelse. Del deigen i 3 like leiver og kjevle hver leiv ut til runding. Smør over 1/3 av kremosten på hver leiv. Del hver runding i 8 snipper og rull sammen mot spissen til horn. Etterhev ca. 20 minutter. Pensle med egg og dryss over litt chilikrydder eller valmuefrø. Stek hornene. Disse hornene vil nok mor sette pris på å få servert på sengen med en kopp te til. Ellers vil også hornene smake godt ved siden av en tallerken suppe eller salat foran TV-skjermen. Hornene er fine å fryse ned.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite