Servings

2

Ingredienser
200 g karbonadedeig eller renskåret oksekjøtt i terninger
1 ss meierismør
2 rødløk, hakket
1 båt hvitløk, hakket eller presset
4 ss tacosaus, mild
1-2 ts paprikapulver
1/2 boks brune bønner
1 boks knuste tomater
2 dl lettrømme
Salt og pepper

Fremgangsmеte
Stek karbonadedeigen/kjøttet sammen med løk og hvitløk til det får en brun overflate.Rør inn tacosaus og paprikapulver
Skyll bønnene i vann og la de renne av
Hell bønner og tomater i gryten og la det småkoke i noen minutter
Rør inn lettrømme og smak til med salt og pepper.
Kan gjerne serveres med salat og godt brød .

Tips:I stedet for lettrømme kan du bruke rømmekolle hvis du ønsker å redusere energien.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply