Hotte koteletter

Hotte koteletter

Servings

2

Ingredienser
2 koteletter
salt og pepper
smør til steking
1 banan
1 eple
1 liten rød chilipepper

Saus:
1 liten ss smør
1/2 løk
1 ts karri
1 1/2 ss hvetemel
ca. 2 dl buljong (vann + terning)
noen dråper Tabasco

Fremgangsmеte
1.Brun kotelettene raskt i varm panne og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen og la dem ettersteke med lokk over 3/4 av pannen i ca. 5 minutter. Ta dem ut.

2. Skjær banan i skiver og eplet i tynne båter. Del chillipepper på langs, ta ut frøene og hakk dem fint. Stek alt raskt, 1-2 minutter, og legg det til side.

3. Fres hakket løk og karri i litt smør. Ha i mel og rør godt.

4. Tilsett buljongen, litt av gangen og kok sausen ca. 5 min. Smak til med salt og pepper og litt Tabasco.

5. Server f.eks med salat og poteter som deles i to, krydres med paprika og oregano og stekes i ovn ved 220 °C ca. 30 min.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply