Husets Grønnsakspai

Husets Grønnsakspai

Servings

4

Ingredienser
Paibunn:
150 g smør
2 dl hvetemel
1 dl grovbakst
2 ss kaldt vannFyll:
4 kokte poteter i terninger
1 pk brokkoli i små buketter
1 rød paprika
1/4 sellerirot i terninger
1 rødløk, i ringer
2 ss olje til steking
2 1/2 dl melk
4 egg
1 ts salt
1/2 ts pepper
150 g revet ost

Fremgangsmеte
Fres løk, selleri og paprika i olje og ha dette i det forstekte paiskallet sammen med brokkoli og potetbiter. Visp sammen egg, melk, salt og pepper og hell over. Dryss over revet ost. Stek paien i ovnen på 180 grader C, ca. 40 minutter til paien har fått en gylden farge. Server den lunken med en god salat til.

Her kan du variere innholdet med spinat, purre og sjampinjong (som da freses raskt i en varm stekepanne), blader av kinakål, grønnkål eller savoykål (forvelles i et par minutter).

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite