Hvit fisk på potetseng

Hvit fisk på potetseng

Servings

4

Ingredienser
6 poteter (350-400 g)
500 g torsk eller sei
1 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 løk skåret i ringer
400 g knuste hermetiske tomater
1 dl fiskekraft
50 g gulrot
50 g sellerirot
50 g purreløk
2 tomater i båter

Fremgangsmеte
Potetene med skall skjæres i tynne skiver og ristes lett i olje. Fisken i biter eller evt. hele fileten dampes på rist i kjele. Salt og pepper drysses over. Mos tomater, løk og fiskekraft i en kjøkkenmaskin eller bruk stavmixer. Varmes opp. Skjær grønnsakene i fine staver og rist dem i olje. Tilsett tomatbåter og smak til med salt og pepper. Potetskivene, grønnsakene og fisken legges på et serveringsfat. Server tomatsaus ved siden av.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite