Hvitløkspekket kalkunlår

Hvitløkspekket kalkunlår

Servings

6

Ingredienser
2 store kalkunlår
litt persille
2-3 båter hvitløk
2 ss olje
2 ts sitronpepper
1/2 ts salt
10-12 poteter
5 gulrøtter
2 purre
1 1/2 dl hønsebuljong
noen klatter smør
litt frisk rosmarin

Fremgangsmеte

Lag små snitt i låret med en spiss kniv og fyll dem med persille og biter av hvitløk. Pensle låret med olje tilsatt salt og pepper. Legg potetene skåret i skiver og grovdelte grønnsaker i en stor ildfast form. Hell på hønsebuljong, noen klatter smør og kvister av rosmarin. Legg lårene på toppen. Stek midt i ovnen ved 180 °C i ca 1 time. Server med nykokt brokkoli og sjyen som har dannet seg i formen.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply