Indonesisk gryte

Indonesisk gryte

Servings

4

Ingredienser
600 g benfritt storfekjøtt
1 eggehvite
1 ts salt
1 ss maisennamel
350 g brokkoli
5 ss matolje
1 eple
1/2 ts ingefær
1 fedd hvitløk
1 ss sherry
1 ss soyasaus
1 ts sukker

Fremgangsmеte
Skjær kjøttet i fingertykke strimler. Pisk sammen eggehvite, salt og maisennamel og vend kjøttet i det. Del brokkolien i små buketter. Skrell eplet og skjær det i terninger. Skrell og hakk hvitløken. Varm 2 ss matolje godt opp i en gryte. La brokkoli og eplebiter surre i oljen i et par minutter før du tar det opp igjen. Så har du 3 ss olje i gryta. Deretter, kjøtt, ingefær og hvitløk som skal surres lysebrunt på sterk varme. Trekk gryten til side og tilsett brokkoli, eple, sherry, soyasaus og sukker. Vend ingrediensene forsiktig om og la gryta trekke i 5 minutter. Server med ris og soyasaus.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite