Indonesisk gryte

Indonesisk gryte

Servings

4

Ingredienser
Ca. 500 g renskåret svinekjøtt
1/2 dl soyasaus
2 dl eplejuice
1 løk
1 1/2 ts karri
1/2 ts ingefær
2 hvitløksbåter
2 ss vineddik
1 ss hvetemel

Fremgangsmеte
Bland soyasaus, eplejuice, hakket gul løk, karri, ingefær, presset hvitløk og vineddik i en bolle. Skjær kjøttet i strimler og legg det i marinaden. La stå å trekke i kjøleskapet i ca. 6 timer. Legg så alt i en gryte. Strø over hvetemel og rør om. Småkokes under lokk på svak varme ca. 15 – 20 minutter. Smak til med krydder. (Det er mye smak på marinaden). Server gryten med ris og salat med f.eks. ananas, bananer, epler, sylteagurker.
Kilde: Libra helse og kosthold

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite