Ingefærlam i wok

Ingefærlam i wok

Servings

4

Ingredienser
600 g renskåret kjøtt fra lammestek
1 gulrot
100 g sukkererter
1 bukett brokkoli
1 paprika
1 squash
1 løk
3 ss soyasaus
2 ts maisennamel
2 dl buljong (vann + 1 buljongterning)
1/2 ts ingefær
1/4 ts pepper
1/2 ts salt

Fremgangsmеte
1. Bland sammen soyasaus, buljong, maisennamel og krydder til sausen. Skjær kjøtt, løk, gulrot og paprika i strimler, brokkoli og squash i biter.

2. Varm olivenolje i en wok eller stor jernpanne. Brun kjøttet raskt, tilsett grønnsakene og la dem frese med i ca. 5 minutter.

3. Tilsett sausen, kok opp og la alt småkoke 8-10 minutter. Server med ris.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply