Innbakt kyllingfilet med madeirasaus

Innbakt kyllingfilet med madeirasaus

Servings

2

Ingredienser
2 porsjoner

2 ferske kyllingfileter
1 ts salt
½ ts hvit pepper
smør til steking
2 plater butterdeig
2 tykke skiver hvit ost (cheddar eller jarlsberg)
egg til pensling

Fremgangsmеte
Dryss filetene med salt og pepper og stek dem raskt på begge sider. Avkjøl filetene noe.

Kjevle ut butterdeigplatene i ca. 3 mm tykkelse. Legg en filet på hver butterdeig, og en skive ost på hver filet. Brett butterdeigen over fileten og lim sammen med sammenpisket egg. Press kantene lett med en gaffel. Legg filetene på et smurt stekebrett og stek midt i ovnen ved 225°C i ca. 15 minutter til butterdeigen er gyllen. Server med noen av høstens grønnsaker, madeirasaus og kokte poteter.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply