Servings
3Cook
1 hrIngredienser
(Grill Pizzaen er egnet for gassgrill med stekeplate)
Pizzabund:
-25g gjær
-1 1/2 dl lunket vann
-2 ss olje
-1 krm salt
-3,5 dl hvetemel
Fyll:
-1 pakke Bacon (ca 150-200g)
-Gulost
-1 glass Tomatpure
-Skinke/Salami
-1 Liten Løk
-1 Liten boks mais
(++ etter ønskelig behov)
Fremgangsmеte
-Rør ut gjæren i lunket vann i bakebollen
-Ha i olje og salt
-Tilsett hvetemelet og elt deigen glatt og jevn
-Dekk bollen med plast og sett den et lunt sted. La den heve til dobbel størrelse
__________Tikk takk__Tikk takk_____________
-Skjær opp baconet i tærninger og stek i panne (ikke sprøstekt)
-Kjevl ut pizzabunnen fordelt på 3 deler, og legg dem på en plate med bakepapir under og med litt mel oppå
-Smør så tomatpure på hver av pizzaene, legg så fyllet på etter ønsket behov, med osten over.
-La deigen heve noen minutter med fyllet på
-Legg så pizzaene på grillen(hvis det er plass til alle av gangen sefølgelig) (helst stekes på plate som de fleste gassgriller har)
-Stek på svak varme til ønskelig resultat
Enjoy!
No Comments