Italiensk Grill-Pizza

Italiensk Grill-Pizza

Servings

3

Cook

1 hr

Ingredienser
(Grill Pizzaen er egnet for gassgrill med stekeplate)

Pizzabund:

-25g gjær
-1 1/2 dl lunket vann
-2 ss olje
-1 krm salt
-3,5 dl hvetemel

Fyll:

-1 pakke Bacon (ca 150-200g)
-Gulost
-1 glass Tomatpure
-Skinke/Salami
-1 Liten Løk
-1 Liten boks mais

(++ etter ønskelig behov)

Fremgangsmеte
-Rør ut gjæren i lunket vann i bakebollen

-Ha i olje og salt

-Tilsett hvetemelet og elt deigen glatt og jevn

-Dekk bollen med plast og sett den et lunt sted. La den heve til dobbel størrelse

__________Tikk takk__Tikk takk_____________

-Skjær opp baconet i tærninger og stek i panne (ikke sprøstekt)

-Kjevl ut pizzabunnen fordelt på 3 deler, og legg dem på en plate med bakepapir under og med litt mel oppå

-Smør så tomatpure på hver av pizzaene, legg så fyllet på etter ønsket behov, med osten over.

-La deigen heve noen minutter med fyllet på

-Legg så pizzaene på grillen(hvis det er plass til alle av gangen sefølgelig) (helst stekes på plate som de fleste gassgriller har)

-Stek på svak varme til ønskelig resultat

Enjoy!

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply