Jamies brønnkarsesalat

Jamies brønnkarsesalat

Servings

4

Ingredienser
1 stor bunt brønnkarse
2 pærer (røde hvis mulig)
1 håndfull valnøtter
olivenolje
saften av 1 sitron
salt
pepper
parmesan

Fremgangsmеte
Skjær stilken av brønnkarsen. Skrell pærene, skjær dem i båter og fjern kjernehuset. Bland brønnkarse, pærer og nøtter i en bolle. Riv to av pærebåtene i salaten og tilsett olje, sitronsaft, salt og pepper. Bland salaten godt. Ta brønnkarsen opp av bollen og legg den over på et fat. Fordel deretter pærestykkene og nøttene over brønnkarsen. Til slutt rives (med potetskreller) tynne parmesanskiver over salaten. Salaten serveres med en liten baguette eller brød av et eller annet slag.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply