Jamies marokkanske brød

Jamies marokkanske brød

Servings

4

Ingredienser
1 kg hvetemel (ubleket)
14 g tørrgjær
30 g salt
30 g sukker
½ l lunkent vann
1 boks kikerter
1 ss korianderfrø
1 ss karve

Fremgangsmеte
Bland mel, gjær, salt, sukker og vann til en deig. Hell vannet fra ertene og legg dem midt i deigen. Knus koriandfrø og karve i en morter. Knus ertene og elt deigen videre med erter og krydderblanding. Når deigen er glatt, rull den sammen til en pølse. Skjær deigen i skiver – det blir ca 13 brød av denne porsjonen. Kjevle skivene flate og ganske tynne. Bak de flate brødene direkte på rist i ovn ved 240 – 250 grader i 3 – 4 min. Brødene kan fryses før de blir stekt.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite