Jamies Pannekaker

Jamies Pannekaker

Servings

3

Ingredienser
2-4 personer

3 store egg
1 kopp hvetemel – ca. 120 gram
1 toppet teskje bakepulver
½ kopp melk – ca 1,1 dl
en klype salt

Fremgangsmеte
Skill eggeplommene fra eggehvitene, og putt dem i hver sine boller.

Tilsett melet, bakepulveret og melken i bollen med eggeplommene og bland sammen til en glatt, tykk røre. Pisk eggehvitene med salt til de danner små stive topper. Fold eggehvitene inn i røra.

Sett en teflon-panne på medium varme. Hell litt olje på litt kjøkkenpapir og spre utover teflon-pannen. Hell litt av røra i pannen og la det steke i noen minutter til den begynner å bli gyllen og fast i formen.

Strø på den smakstilsetningen du ønsker på den siden som ikke er stekt ennå. Bruk en stekespade til å snu pannekaken. Stek pannekaken til den er fast og gyllen på begge sider. Du kan lage disse pannekakene store eller små, alt etter hva du selv ønsker.

Du kan servere pannekakene med lønnesirup på, eventuelt med smør eller creme fraiche. Du kan prøve forskjellige smakstilsetninger som:
Maiskolbe
Bacon eller pancetta
Blåbær
Banan
Sjokolade
Lønnesirup

Eller enhver annen smak du kan tenke deg.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply