Jamies sjokoladebombe

Jamies sjokoladebombe

Servings

4

Ingredienser
200 g smør
200 g sukker
200 g selvhevende mel (mel med bakepulver)
litt salt
3 egg
1 ts bakepulver
3 ss kakao

Fremgangsmеte
Rør mel og sukker. Bland i mel, salt, egg, bakepulver, kakao.

Fordel røren på 2 smurte kakeform-plater og stek i 5 min på 190 grader

500 g ricotta ost
2 ss sukker
1 plate kokesjokolade (legg i fryseren så den blir hard)

Pisk ost og sukker godt. Knus sjokoladeplaten med kjevle og ha i biter i røra.

Ha i:
en håndfull mandelflarn
en håndfull glaserte frukt
en håndfull kirsebær (boks)
en liten håndfull kaffi

Ha gladpack i en bolle, kutt ene sjokoladebunnen i 8 (som du kutter en pizza) og ha i bollen (litt overlapp). Fyll evt. hull og press sammen bitene(skal gjøres når bunnen er varm). Dynk med Grand Marnier. Ha i fyllet. Ha den andre bunnen på toppen og fjern overskytende kakebunn. Pakk plasten rundt og legg i press med 3-4 tallerker. Ha i fryser i 3-4 timer, eller oppbevar i fryser og ta ut en time før. Strø på kakao til pynt.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply