Jarlsbergsnurrer

Jarlsbergsnurrer

Servings

8

Ingredienser
Ca. 20 stk.

1 plate frossen butterdeig
100 g Jarlsberg
1 egg
50 g kremfløte
Salt, pepper og muskatnøtt, revet
Pensling:
Sammenvispet egg
Dryss:
Pinje- eller solsikkekjerner
Salt

I stekeovnen vec 200 grader C, ca. 15 minutter

Fremgangsmеte
Kjevle butterdeigen ut til rektangel så tynt som mulig.
Kjør ost, salt, pepper, muskatt, egg og fløte til en krem i foodprocessor. Stryk ostemassen på den utkjevlede butterdeigen. Rull sammen til rullade.Pakk rulladen i plast og la den ligge kjølig til den er fast og kan skjæres i ca. 1 cm. brede biter. Legg bitene på stekeovneplate og pensle med egg. Dryss over pinjekjerner og litt salt. Stek ostesnurrene. De er fine å fryse ned.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite