Jegergryte

Jegergryte

Servings

4

Ingredienser
750 gram reinsdyrskav
300 g sopp(helst skogssopp)
1 purre
3 dl vann
5 ss rømme
1 dl melk
2 ss hvetemel
4 einerbær
2-3 ss solbærsaft
salt og pepper

Fremgangsmеte
Halvtin reinsdyrskavet og stek den raskt på sterk varme. Brun små porsjoner av gangen og ha over en gryte. Rens og del purren i biter. Tilsett i gryta og hell over vannet. Kok opp og la det trekke i ca. 30 minutter. Rens og del soppen før du freser den lett i panna,og tilsetter den i gryta.
Rør sammen rømme, melk og hvetemel og ha det over i gryta sammen med einerbær, solbærsaft og pepper. Kok opp og la det trekke i ca. 10 minutter. Smak til med salt. Serveres med hjemmelaget potetmos og rørte tyttebær.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply