Servings
4Ingredienser
Koking av kraft:
skrog av 2 kyllinger
vann
1 gulrot
1 lite stykke sellerirot
1 løk
det grønne av en purre
1 krydderbukett (persille, timian, laurbærblad)
salt
8-10 hele pepperkorn
Suppe:
3/4 liter kyllingkraft
1 beger crème fraîche
2 ss maisenna
salt og pepper
1 gulrot
1 stykke sellerirot
litt purre
persilledryss
Fremgangsmеte
Legg kyllingskrogene i en kasserolle og hell over vann til det så vidt dekker. Kok opp og skum kraften. Tilsett grønnsaker, krydderurter og salt. La det småkoke ca. 1 time.
Sil kraften og kok den opp. Tilsett crème fraîche og jevn med maisenna. La suppen koke til den har fått fyldig konsistens. Skjær grønnsakene i fine strimler og forvell dem noen minutter. Ha grønnsakene i suppen og smak den til. Dryss over persille.
No Comments