Jordbærrulade

Jordbærrulade

Servings

7

Ingredienser
Rullekake:
4 egg
120 g (1 1/4 dl) sukker
120 g (2 1/2 dl) hvetemel
1/4 ts bakepulver

Fyll:
1 kurv jordbær
1 dl sukker

Pynt:
pisket krem og jordbær

Fremgangsmеte
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt mel og bakepulver sammen og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Bre røren utover i en smurt langpanne. Stek kaken midt i ovnen ved 200 °C i 8-10 minutter. Legg matpapir på rist og strø litt sukker på. Hvelv rullekaken på papiret og la formen ligge over kaken til den er avkjølt.

Del jordbærene i fire og rør dem med sukkeret. Smør de rørte bærene utover rullekaken, og rull den sammen. Pakk kaken litt stramt inn i matpapiret og legg den kjølig med skjøten ned. Pynt kaken med pisket krem og jordbær før servering.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply