Julekonfekt

Julekonfekt

Servings

8

Ingredienser
4 egg
2 1/2 plate (250 g) kokesjokolade
4 ss sterk kaffe
1 pk (250 g) kokosfett/delfiafett
3-4 ss sukker
nøtter eller tørket frukt til pynt

Fremgangsmеte
Brekk sjokoladen i biter og ha dem i en kjele sammen med kaffe. Sett kjelen på en kokeplate over svak varme. La sjokoladen bli helt myk før du røren den sammen med kaffen, ellers kan den lett klumpe seg. Skjær kokosfettet (delfiafettet) i terninger og ha det i den smeltede sjokoladen. Rør det inn til alt fettet har smeltet. Visp sammen sukker og egg og rør det godt inn i sjokoladeblandingen. Fyll blandingen i små papirformer. La konfekten stivne noe før pynten legges på.

Hvite hasselnøtter er dekorative å pynte med. Legg nøttene i stekeovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter til skallet begynner å flasse. La nøttene bli noe avkjølt og gni enkelt av skallet.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply