Jum Jum Ostekake

Jum Jum Ostekake

Servings

8

Cook

45 min

Ingredienser
Bunn:
1 pk. Kornmo kjeks
ca. 150 gram margarin

Fyll:
1 pk. kremfløte
2 ss sukker
1 pk. vanlig philadelphiaost
1 boks lettrømme
ca. 4 dråper fersk sitron
2 pk. sitrongele (IKKE hurtig-gele)

Fremgangsmеte
Bunn:
Knus kjeksen og bland sammen med margarin. Trykk dette i i bunnen av kakeformen.

Fyll:
Bland sammen rømme,philadelphiaosten og sitrondråpene. Pisk deretter kremfløten sammen med sukker til krem,før dette røres med rømmen og osten.
Lag gele av en pakke. NB! Benytt 1/2 mengde vann i forhold til det som står på pakken! (ca. 2,5 dl) Geleen skal avkjøles men ikke stivne før dette blandes sammen med ostemassen.
Hell dette over bunnen i kakeformen og la stå til avkjøling. Ostemassen skal være stiv før man kan ha siste lag med gele på toppen.
Lag geleen slik du gjorde sist. 1/2 mengde vann og la den avkjøles før det helles over ostemassen.

Når dette har stivnet er kaken klar til servering.
Meget enkel og KJEMPEGOD ostekake.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply