Kaeng Khiew Hwan Gai (kylling i grønn karri)

Kaeng Khiew Hwan Gai (kylling i grønn karri)

Servings

4

Ingredienser
1 kylling
3-4 ss soyaolje
3-4 ss grønn karripasta (sterk)
1 boks kokosmelk, evt 3 dl kremfløte
2 ts salt
1 boks bambusskudd
noen små og store eggplanter (kan sløyfes)

Fremgangsmеte
Del kyllingen i 3-4 cm lange biter. Varm oljen i en wok og fres med karripasta noen sekunder. Ha i kyllingbitene og fres dem til de er jevnt hvite. Tilsett kokosmelk og salt. La kyllingen koke ca. 5 minuter til den er gjennomkokt. Ha i bambusskudd og la dem bli varme. Tilsett små og store eggplanter før servering. Pynt med chili, mynteblader og finhakkede limeblader. Spises med risnudler, bønnespirer, mynteblader og finsnittet bønnestang.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite