Kalkunbiffgryte

Kalkunbiffgryte

Servings

4

Ingredienser
600 g kalkunfilet i strimler
smør til steking
8 småløk/sjalottløk
200 g sjampinjong
5 dl hønsebuljong
1/2 ts tørr sennep
1/2 ts paprikapulver
1 ts worchester
salt og pepper
3 ss tomatpuré
ørlite sukker
1 beger rømme eller 3 dl fløte
1 grønn og 1 rød paprika
persilledryss

Fremgangsmеte
Brun kalkunstrimlene lett i en panne. Ha strimlene over i en kjele og tilsett lettstekt løk og sjampinjong. Ha i buljong og de andre ingrediensene. La det småkoke i ca. 20 minutter til kjøttet er mørt. Skjær paprika i strimler og ha dem i gryten de siste fem minuttene. Dryss persille over. Server med hakket rødbeter og sylteagurk. Ris eller potetmos smaker godt til.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply