Kalkunrullade

Kalkunrullade

Servings

8

Ingredienser
1 stk egg
1 stk kalkun
Farse:
300-400 g kjøtt fra kalkunfileten (indrefileten)
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1/2 – 3/4 dl kremfløte
1/2 ts pepper
1 finhakket løk
2 store aromasopp eller sjampinjong
ca. 10 flak soltørkede tomater
2 bunter finhakket persille

Fremgangsmеte

Skjær ut det løse kjøttstykket på kalkunfiletens underside (indrefileten). Lag eventuelt et snitt langsetter i den tykkeste enden av fileten og brett den ut for at fileten skal bli bredere og jevnere i fasongen.

Ha indrefileten fra kalkunen i en matprosessor. Dryss salt og pepper over og kjør til kjøttet er seigt. Spe først med et egg og deretter med litt og litt kremfløte til en smidig deig. Rør inn finhakket løk, sopp, soltørkede tomater og halvparten av persillen. Dryss resten av persillen over kalkunfileten.

Fordel farsen til et jevnt lag på fileten og rull den forsiktig sammen. Fest med tannpirkere før du begynner å surre rullen jevn og fast. Likevel ikke så fast at farsen tyter ut. Legg ruladen på et smurt stekebrett og stek den midt i ovnen ved 180 °C i ca 45 minutter.

Ruladen smaker like godt varm som kald, med varmt tilbehør i form av sesongens kokte grønnsaker, madeirasaus og kokte poteter.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite