Kantarellpasta med bacon

Kantarellpasta med bacon

Servings

4

Prep

10 min

Cook

10 min

Ingredienser

Barilla Tagliatelle 400g
Bacon 150g
Hvitløk 1 fedd
Sjalottløk 1 stk.
Kantareller 200g
Hvitvin ½ dl
Fløte 2 dl
Persille Etter smak
Salt og Pepper Etter smak

Fremgangsmåte:

Kok opp rikelig med saltet vann og kok pastaen som
angitt på pakken. Imens varmer du opp en stor
stekepanne, skjærer bacon i terninger og steker det på
middels varme til det er sprøtt. Hakk hvitløk og
sjalottløk og la det frese med et par minutter. Tilsett
kantareller og stek i noen minutter. Hell på vin, la det
koke opp og tilsett så fløte. La sausen koke litt inn og
smak til med salt og pepper. Hell av pastavannet og ha
pastaen i sausen. Tilsett hakket persille og server med
én gang.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply