Servings
4Prep
10 minCook
10 minIngredienser
Barilla Tagliatelle | 400g | |
Bacon | 150g | |
Hvitløk | 1 fedd | |
Sjalottløk | 1 stk. | |
Kantareller | 200g | |
Hvitvin | ½ dl | |
Fløte | 2 dl | |
Persille | Etter smak | |
Salt og Pepper | Etter smak |
Fremgangsmåte:
Kok opp rikelig med saltet vann og kok pastaen som
angitt på pakken. Imens varmer du opp en stor
stekepanne, skjærer bacon i terninger og steker det på
middels varme til det er sprøtt. Hakk hvitløk og
sjalottløk og la det frese med et par minutter. Tilsett
kantareller og stek i noen minutter. Hell på vin, la det
koke opp og tilsett så fløte. La sausen koke litt inn og
smak til med salt og pepper. Hell av pastavannet og ha
pastaen i sausen. Tilsett hakket persille og server med
én gang.
No Comments