Karamellpudding

Karamellpudding

Servings

6

Ingredienser
10 ss sukker til formen
9 dl melk
3 ss sukker
1 1/2 ts vaniljesukker
5-6 egg

Fremgangsmеte
I STEKEOVN: ca.1 1/2 time ved 120 grader (i vannbad)

Ha sukkeret i en stor brødform (ca. 1 1/2 l). Sett formen på varm plate og la sukkeret smelte og bli karamellbrunt. Drei på formen slik at glasuren fordeler seg jevnt. Visp sammen eggene med engaffel. Bland inn melk, sukker og vaniljesukker. Sil eggeblandingen gjennom en melsikt. Hell den i formene. Settes i vannbad i langpanne på nederste rille i stekeovnen. Ovnstid som angitt. Pass på at puddingen ikke koker, da blir den “tørr” og boblet. Lapuddingen avkjøle helt (gjerne til neste dag) før den hvelves på fat.

Serveres med pisket krem.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite