Kavarma fra Bulgaria

Kavarma fra Bulgaria

Servings

4

Ingredienser
400 g. svinebog el. lår
150 g. kalvelever (eller mer kjøtt).
4 gule løk
1 grønn pepperfrukt (ikke av de sterkeste).
3-4 tomater
250 g. frisk sopp
2-4 små, sterke pepperfrukter
sort pepper
paprika
sar
salt
olje

Fremgangsmеte
Kjøtt og lever skjæres i terninger, løk i biter og paprika i skiver. Alt freses i olje. Soppen skjæres i skiver, og freses for seg. Alt fordeles sammen med oppskårne tomater i porsjonsgryter eller en stor, ildfast form med lokk. Krydres med paprika og rilelig med sar. I prosjonsgryter legger du en liten, sterk pepperfrukt på toppen i hver. Det holder med to til en stor gryte. Disse kan fjernes før servering. Settes i ovn på 200 grader – og baker 45 min. til 1 time.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite