Servings
2Ingredienser
250 g kjøttdeig
1 1/2 dl fersk loff uten skrope, i småbiter
1 egg
2 fedd hvitløk, finhakket
1/2 liten løk, finhakket
1/2 ts salt
2 krm pepper
2 krm karve
1 ts malt koriander
1 ss sitronsaft
1/2 liten chilipepper, finhakket
2 ss olje
Fremgangsmеte
1. Bland kjøttdeigen med loffbitene. Tilsett egget og bland godt.
2. Ha i hvitløken, løken, saltet, krydderne, sitronsaften og den finhakkede chilipepperen. Rør godt.
3. La gjerne farsen hvile noen min. før den formes til ca. 10 runde boller.
4. Stek bollene pent brune i olje.
Server de tyrkiske kjøttbollene med pitabrød eller ris og en tomatsaus til (spagettisaus fra pose passer godt). Rå løk og friske krydderurter eller salat hører også med.