Kebab- Tyrkiske kjøttboller

Kebab- Tyrkiske kjøttboller

Servings

2

Ingredienser
250 g kjøttdeig
1 1/2 dl fersk loff uten skrope, i småbiter
1 egg
2 fedd hvitløk, finhakket
1/2 liten løk, finhakket
1/2 ts salt
2 krm pepper
2 krm karve
1 ts malt koriander
1 ss sitronsaft
1/2 liten chilipepper, finhakket
2 ss olje

Fremgangsmеte
1. Bland kjøttdeigen med loffbitene. Tilsett egget og bland godt.
2. Ha i hvitløken, løken, saltet, krydderne, sitronsaften og den finhakkede chilipepperen. Rør godt.
3. La gjerne farsen hvile noen min. før den formes til ca. 10 runde boller.
4. Stek bollene pent brune i olje.

Server de tyrkiske kjøttbollene med pitabrød eller ris og en tomatsaus til (spagettisaus fra pose passer godt). Rå løk og friske krydderurter eller salat hører også med.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite