Kinakålruller med kjøttdeig

Kinakålruller med kjøttdeig

Servings

4

Ingredienser
ca. 500 g kinakål
1 ss olje
200 g kjøttdeig
100 g løk, finsnittet
2 ss chili2 ss havsalt
2 ss siktet hvetemel, blandet med 1 dl vann

Fremgangsmеte
Legg 8 mellomstore kålblad i et dørslag eller en sikt, hell kokende vann over og legg et lokk på. La det stå en stund. Stek løken og kjøttdeigen løs og gylne i en stekepanne med oljen. Skjær opp 100 g av resten av kålen, tilsett det til stekepannen, samt chili og salt. Kok det opp, ha et lokk på og la det surre. Rør melvellingen i etter 5 min. Imens har kålbladene blitt myke. Fyll dem med kjøttblandingen, fest rullene med tannpirker, legg dem i en gryte. Har du noe fylling igjen, legg den mellom rullene. Spe med noen skjeer vann. Ha lokk på, kok det forsiktig opp til lokket blir varmt, skru ned varmen. Tips: bruk den innerste, myke delen av kålen til en salat.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply