Kinesisk Le’Dang

Kinesisk Le’Dang

Servings

6

Ingredienser
800 gram svinefilet
400 gram fersk sjampinjong
1 purre
2 små bokser bambusskudd, totalt ca. 250 gram skudd
1 boks babymais, ca. 200 gram
1,5 dl. soyasaus
Noen dråper hot peppersaus/chilisaus

Fremgangsmеte
Skjær svinefilet i passe små biter og stekes så raskt i varm olje. Kjøttet tas så ut og legges i en bolle. Skjær sjampinjong i skiver og fres i olje. Tilsett så videre hakket purre og bambusskudd. (Kraften fra bambusskuddene tas vare på sammen med kraften fra babymaisen). Ta videre oppi maisen og soyasaus. Legg så kjøttet tilbake i gryta og bland alt godt. Kraften fra bambusskuddene og maisen blandes så oppi. Smak til med noen dråper chili/peppersaus. Vær forsiktig, da dette er sterkt. Men maten skal bli så sterk at du kjenner du blir litt svett i panna!! Klar til servering så snart den er varm nok.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply