Knollselleri fra ovnen

Knollselleri fra ovnen

Servings

3

Ingredienser
2 knollselleri
salt,
pepper,
sitronsaft
smør
1 stor eller 2 små løk
250 g gulrot
100 g raspet ost

Fremgangsmеte
Skrell selleriknollene, del dem i to halve deler og kok dem i vann med litt salt og noen dråper sitronsaft i ca. 20 minutter ( de skal ikke bli alt for myke). Ta halvpartene opp fra vannet (ikke kast vannet!)og kjøl dem ned. Hul dem ut med en skje og skjær det opp i terninger. Vask gulroten, skjær den opp i skiver. Skjær opp løken og la den surre i smøret. Tilsett gulroten og kokevannet fra knollsellerien. La det bli ferdig i ca. 15 minutter. Tilsett pepper og salt etter behov. Tilsett selleriterninger og varm dem opp litt. Fyll de uthulte halvpartene med blandingen. Strø osten over og sett det hele i en varm ovn (200°C) til det er gjennomvarmt (ca. 10 minutter).

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite