Kokkens beste sommersalat

Kokkens beste sommersalat

Servings

4

Ingredienser
2 persillerøtter
1 liten sellerirot
4 gulrøtter
4 neper
4 reddiker
8 små brokkolibuketter
4 vårløk
1 rød paprika
100 g kantareller
100 g små sjampinjonger
kjørvel
basilikum
gressløk
estragon
bladpersille
16 små spinatblader

Dressing:
4 ss balsamico eddik eller annen god eddik
2 dl olivenolje
salt og pepper

Fremgangsmеte
Persillerøtter, sellerirot, gulrøtter, neper og reddiker forvelles 4-5 min. og skjæres i 3 mm tykke skiver. Brokkoli og vårløk forvelles i 1 1/2 – 2 min. Ta av skinnet på paprikaen og skjær i tynne strimler. Kantareller og sjampinjonger stekes i olje. Krydderurter og spinatblader renses og vaskes og brukes friskt som salat. Alle grønnsaker og urter vendes i balsamico-dressingen og anrettes på en stor tallerken med en ring dressing rundt.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite