Kokt kjøtt med sommerens grønnsaker

Kokt kjøtt med sommerens grønnsaker

Servings

4

Ingredienser
Ca. 1,5 kg storfekjøtt – høyrygg, bog el.l.
vann så det dekker kjøttet
4 ts salt
4-6 gulrøtter
1 purre evt. 2-3 vårløk
1 sommerkål
2 ts tørket timian
1 laurbærblad
frisk persille
pepper

Fremgangsmеte
1. Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg kjøttet i, kok opp og skum godt av. Senk temperaturen og la kjøttet trekke såvidt under kokepunktet i ca. 1 1/2 time sammen med timian og laurbærblad.

2. Rens grønnsakene g del gulrot og purre i ringer og snitt kålen i grove strimler. Ha dette over i kjelen sammen med kjøttet og la alt trekke til grønnsakene er møre, ca. 20 minutter.

3. Ta opp kjøttet og skjær det i terninger. Legg kjøttet tilbake i suppen og smak til med pepper.

Server suppen med et dryss frisk persille.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite