Kongekrem

Kongekrem

Servings

6

Ingredienser
1 kurv (500g) jordbær
50 g mandler, grovhakkede og ristet i tørr stekepanne
2 ss sukker
4 plater gelatin
2 egg
4 ss sukker
1 ts vaniljesukker
3 ss kokende vann
Ca. 3 dl kremfløte

Fremgangsmеte
Tin frosne jordbær og legg dem i en glassbolle med sukker over. Smak til om det må ekstra sukker på. Dryss over mandlene. La gelatinplatene ligge i kaldt vann ca. 5 minutter. Visp egg, sukker og vaniljesukker til eggedosis. Klem vannet av gelatinen og smelt den i 3 ss kokende vann.Visp kremfløten. Bland eggedosis og litt avkjølt gelatin og fold forsiktig inn kremen tilslutt med en slikkepott. Legg fromasjen over jordbærene og la den stivne i kjøleskapet. Pynt med noen pene bær.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite