Koteletter og pasta

Koteletter og pasta

Servings

4

Ingredienser
4 kamkoteletter
pasta etter mengdeberegning på pakken
1 ss marinerte hvitløkbåter
4 ss oliven

Pastasaus med soltørkede tomater:
1 ss smør
2 ss hakket sjalottløk
2,5 dl fløte
2,5 dl hvitvin eller cider
8 halve tørkede tomater
60 g revet parmesanost
1 ss maisenna
1/4 ts pepper
1/4 ts salt.

Fremgangsmеte
Du kan skjære bort noe av fettranden før steking hvis du syns det ser bedre ut slik. Men koteletten smaker bedre når den stekes med fettet på – og husk at fettet smelter ut når du steker. Dessuten – fettet kan lett skjæres bort etter steking.

1. Stek kotelettene 2—3 minutter på hver side på middels varme.

2. Kok pasta etter anvisning på pakken.

3. Lag en pastasaus. Smelt smør i en kasserolle og surr løken til den blir blank. Tilsett fløte og vin og la sausen koke opp.
Rør ut maisenna i litt kaldt vann og tilsett under omrøring. La sausen koke opp på nytt og tilsett parmesan og soltørkede tomater skåret i strimler. Smak til med salt og pepper.

4. Bland ferdigkokt pasta med sausen og server med de nystekte kotelettene. Topp det hele med hvitløk og oliven. Server med godt brød.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite