Kreps Jambalaya

Kreps Jambalaya

Servings

4

Ingredienser
400 g krepsehaler, frosne eller ca 600 g krepsehaler med skall
250 g ukokt ris, brun eller hvit
1/2 rød paprika
1/ grønn paprika
1-2 hvitløkbåter
1 sjalottløk
½ dl olivenolje
2 ss karri
1/2 ts salt
1/2 ts paprikapulver
1 ts gurkemeie
litt frisk persille

Fremgangsmеte
Tin krepsehalene og rens dem om nødvendig. Kok risen som anvist. Rens paprikaen og skjær den i strimler. Rens og finhakk sjalottløk og hvitløk.

Ha olivenolje i en gryte eller kjele og tilsett karri, finhakket hvitløk, sjalottløk, gurkemeie og paprikapulver. La dette surre til løken er blank. Tilsett paprika og den kokte risen. La det hele bli varmt før krepsehalene legges i.

Server når krepsehalene er varme, gjerne med et persilledryss på toppen.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite