Krydret kylling som i Burma

Krydret kylling som i Burma

Servings

4

Ingredienser
6 kyllingfileter

Burmesisk karrimarinade:
1/2 ts gurkemeie
1 ts chilipulver
1/2 ts kanel
1/2 ts allehånde
1 ts salt
3 ss olje
6 finhakket sjalottløk
eller 2 løk
et stykke frisk ingefærrot, ca. 2 1/2 cm.
2 båter presset hvitløk
1 finhakket, rød chilipepper
2 1/2 ts garam masala, evt. karri
1 presset lime

Fremgangsmеte
Skjær kyllingfiletene i lange, tynne strimler. Bland alle ingrediensene til marinaden i en brødpose. Legg i kyllingstrimlene og gni inn krydderet. La kjøttet marinere i et par timer eller gjerne natten over.

Træ kyllingstrimlene på grillspyd, og legg dem på grillen i 5-10 minutter til de er stekt. Snu litt på grillspydene under grillingen. Server med ananassalat.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply