Kylling Bombay

Kylling Bombay

Servings

2

Ingredienser
1 grillet kylling delt i serveringsstykker
1 dl rensede reker
4 ss smør
1 hakket løk
1 båt hvitløk i skiver
1 1/2 ts revet ingefærrot
eller 1/2 ts malt ingefær
salt
1 terning hønsebuljong
2 ts karri
1 dl melk/fløte
1 ss hvetemel

Fremgangsmеte
Smelt smør i en gryte og fres løk, hvitløk, ingefær og karri til løken er blank. Legg i kyllingen. Rør ut buljongterningen i 1 1/4 dl vann og hell dette over kyllingen. La det koke på svak varme ca. 10 minutter.

Bland melk/fløte og mel, slik at det ikke blir klumper. Hell denne jevningen i sausen og la den koke 2-3 minutter. Fordel sausen over kyllingbitene og pynt med reker.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite