Servings
2Ingredienser
4 kyllingfileter
2 skiver sveitserost
2 skiver kokt skinke
1 egg
1 dl strøkavring
1 ts salt
1/2 ts hvit pepper
1 gulrot i tynne strimler
1 persillerot i tynne strimler
1/4 purre
smør til steking
3/4 dl buljong (1/2 ts buljongpulver + vann
Fremgangsmеte
Bank filetene litt ut. Legg først ost, så skinke og ost igjen på to av filetene. Legg de andre to over. Visp egget lett sammen. Vend kyllingstykkene først i egg og deretter i strøkavring tilsatt salt og pepper. La kjøttet hvile noen minutter før det stekes.
Skjær grønnsakene i tynne strimler, omtrent som fyrstikker. Bruk gjerne en ostehøvel som hjelpemiddel. Fres grønnsakene i smør.
Stek kjøttet i 5-6 minutter på hver side i en stekepanne på forholdsvis svak varme. Kok pannen ut med litt buljong og bruk det som sjy til kjøttet. Kokte poteter ved siden av smaker alltid godt.