Kylling i fenikkel-fløtesaus.

Kylling i fenikkel-fløtesaus.

Servings

2

Cook

1 hr

Ingredienser
1/2 kylling
1 fenikkel
1 glass hvitvin
3 dl. kylling buljong.
2 hvitløksfedd
1 løk
200ml. Fløte
2-3 sitronskiver.
salt og pepper.
1 ss hvetmel.

Fremgangsmеte
Del den halve kyllingen i 4 biter.
Ha i salt og pepper i hvetemelet og vend kyllingebitene i melet. Klapp av melet fra kyllingen slik at det bare blir et tynt lag mel på. Fres kyllingen i smør eller margarin til den er gylden brun. Ta ut kyllingen og fres presset hvitløk, sitronskivene,tynnskåret løk og fenikkel i skiver til de mykner og begynner å få farge. Ha i kyllingen, hvitvinen og buljongen og la det småkoke til kyllingen er mør og løsner lett fra benet. Tilsett fløten og la det småkoke til sausen har fått riktig konsistens. Smak til med salt og pepper. Ta ut sitronskivene og server med poteter eller nykokt pasta.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply