Servings
2Ingredienser
Kyllingsaus:
1 løk
2 ss olje
1 boks hermetiske tomater, ca. 400 g
1 ts oregano
ca. 1 dl vann
1/2 grillet kylling
Ostesaus:
2 ss smør
1 ss hvetemel
2 dl melk
100 g ost, revet
4-6 lasagneplater
Fremgangsmеte
Fres grovhakket løk i olje. Ha i tomater, oregano og vann, og kok til saus. Skjær kyllingkjøttet i biter og varm dem i sausen. Smak til med salt og pepper.
Smelt smøret, rør i melet og spe med melk. Kok til tykk, hvit saus. Ha i halvparten av osten. Legg lasagneplater og kyllingsaus lagvis i ildfast form. Hell ostesausen over og strø resten av osten på toppen. Stek retten i ovnen ved 200 °C i 20-30 minutter (les på pakken hvor lang tid lasagneplatene trenger).
No Comments