Kylling Marengo

Kylling Marengo

Servings

6

Ingredienser
2 kyllinger
2 ss olje
6 sjalottløk eller 1 løk
litt persille
1/2 fl tørr hvitvin, evt 4 dl hønsebuljong og saften av ½ sitron
2 ss tomatpuré
salt og pepper
6 kreps, evt krepsehaler/reker
250 g sjampinjong

Fremgangsmеte
Del hver kylling i 8 biter. Varm olje i en gryte og ha i kyllingstykkene. La dem bli gyllen- brune. Tilsett finhakket sjalottløk og persille og stek litt videre. Tilsett hvitvin og tomatpuré og la retten trekke ved svak varme i ca 1/2 time. Smak til med salt og pepper. Anrett kyllingstykkene på serveringsfat eller tallerken, og pynt med kokt kreps og stekt sjampinjong. Server med poteter eller ris.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite